Saltar apartados

Teatre per a celebrar el Nadal a Xixona i Villena

El 23 de desembre, a les 18.30 hores, el cinema de Dalt de Xixona acollirà la representació de Un conte de Nadal, de Charles Dickens, versionat per Irantzú Bastardo, a càrrec de la companyia Tatiju Veneçuela. Així mateix, l'obra es tornarà a representar el 28 de desembre, a les 18.00 hores, a la casa de la Cultura de Villena. Els actes han estat organitzats per les seus de Xixona i Villena, amb la col·laboració de les regidories de Cultura dels ajuntaments d'ambdues localitats.

Sinopsi
És la vespra del Nadal i el vell Ebenizer Scrooge recorda l'experiència que va tenir anys abans al costat dels esperits del nadal passat, present i futura. Una experiència que li fa canviar el seu cor fred i amargat, a l'atorgar-li una nova oportunitat de vida.

Irantzú Bastardo

Des de molt jove s'inicia en les Arts Escèniques i realitza els seus estudis d'actuació en Civic School of Theater Arts, (Orlando, Florida, EEUU). Va formar part del Grup d'Arts Escèniques de Disney World, i al cos d'espectacles d'Universal Studios, en Orlando, Florida. Va participar amb el Grup de Teatre Clàssic Prosopon Et Ius. La seua trajectòria com directora de teatre comença amb TATEIJU VENEÇUELA, en l'any 2000, i ha representat més de set peces teatrals.

L'entrada és lliure, limitada a la capacitat.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464