Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • CONCERT DE FINAL D'EXÀMENS AMB LA RAÍZ I VERSOS ROTOS

CONCERT DE FINAL D'EXÀMENS AMB LA RAÍZ I VERSOS ROTOS

El pròxim 31 de gener, la Universitat d'Alacant celebrarà el Concert Final d'Exàmens, amb la participació de les bandes La Raíz i Versos Rotos, aquests últims seleccionats per al concert Toca, toca (registre de grups emergents universitari) i els 40 Principals. A més, actuaran els DJ Rajobos i Arhamys Gazquez. El concert, que tindrà lloc a partir de les 23.30 hores en la sala The One, a Sant Vicent del Raspeig, ha estat organitzat pel Consell d'Alumnes de la UA, amb la col·laboració del Vicerectorat d'Extensió Universitària.

La Raíz és un grup de mestissatge, procedent de Gandía. En 2003 va gravar el disc Sumere, un treball que va obtenir un gran reconeixement que li va dur a la final dels concursos Temps Nous-Temps Salvatges i Emergenza. Gràcies a aquest últim, se'ls esmenta dintre del llibre Història de la Música de la Comunitat Valenciana.

La banda Versos Rotos naix en Sant Vicent del Raspeig. Són un grup de tres amics que decideixen ajuntar-se per a compartir aficions. Després de compondre diverses cançons coneixen a Rodrigo, que va començar amb la guitarra i que, més tard, passaria a tocar el baix. A poc a poc, i gairebé sense voler, comencen en el món de la música de manera més professional, “a costa del que pot passar, sense deixar de ser un hobby”, comenten els integrants.

Venda d'entrades del 24 al 31 de gener en la Biblioteca General de la UA, de 10.00 a 13.00 i de 17.00 a 20.00 hores). Preu: 5

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464