Saltar apartados

Concert del violoncellista Alfredo Ferré Martínez

Divendres que ve 13 de gener se celebrarà una nova edició del cicle Divendres a la Seu, que tindrà lloc a les 21.00 hores, en la Seu Ciutat d'Alacant. En aquesta ocasió, s'efectuarà el concert del jove violoncellista alacantí Alfredo Ferré Martínez (Elda, 1994), que ha obtingut diversos guardons com el Premi d'Interpretació del Conservatori d'Elda, vinculat a "Música Viva” (2010), o el Primer Premi en el XIV Concurs Nacional “Ciutat de Xátiva”.

Ferre Martínez cursa estudis musicals en l'especialitat de violoncell en el Conservatori Professional d'Elda sota la direcció de José Vicente Rizo. Complementa la seua formació amb classes magistrals i cursos de perfeccionament, a càrrec de prestigiosos professors. És membre de l'orquestra del Conservatori d'Elda des dels deu anys, amb la qual ha interpretat concerts en qualitat de solista.

L'acte ha estat organitzat pel Vicerectorat d'Extensió Universitària i la Seu Ciutat d'Alacant. Entrada lliure limitada a la capacitat del local.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464