Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • El futbol sala femení de la UA es reforça amb la internacional Txitxo

El futbol sala femení de la UA es reforça amb la internacional Txitxo

L'equip de futbol sala femení de la Universitat d'Alacant ha arribat a un acord amb la jugadora internacional amb la selecció espanyola Lorena Rubio (coneguda en el món del futbol sala comTxitxo), perquè passe a engrossir les files del conjunt universitari. Diplomada en Magisteri d'Educació Física per la Universitat d'Alacant, la jugadora torna a la UA amb la intenció de progressar en els seus estudis i realitzar el grau, pel que el club la contempla com un fitxatge de futur “que segur farà créixer al grup”.

Txitxo està considerada una de les millors jugadores del moment. Ha estat internacional amb la selecció espanyola i posseïx un ampli palmarès: 5 lligues, 2 Copes, 2 Supercopes, una copa intercontinental en la màxima categoria. Segons els tècnics del conjunt universitari, "es tracta d'una jugadora d'equip, amb una gran qualitat tècnica a nivell individual i una excel·lent capacitat tàctica”. El nou fitxatge no és una desconeguda per a l'equip de la UA amb qui ja ha jugat en diversos tornejos universitaris.

Lorena Rubio va sofrir una operació de menisc abans de Nadal el que li va impedir participar en el mundial de Brasil. Recentment arribada a Alacant, ja treballa amb l'equip de fisioteràpia de l'equip per a recuperar-se com més aviat i poder incorporar-se de ple a les files de Carlos Navarro.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464