Saltar apartados

Latin jazz, flamenc i groove en el Paranimf

Pakito Baeza and Da Cappo Latin Groove Jazz és un trio que fusiona música llatina i jazz, amb temes de Paquito D’Rivera, Tania María i Dizzy Gillespie, entre altres, a més de crear noves propostes que s'aproximen a l'àmbit del flamenc i el groove. El trio celebrarà un concert el pròxim 8 de febrer, a les 20.00 hores, en el Paranimf de la UA.

Pakito Baeza i Nacho Da Cappo són dos músics de llarga trajectòria i reconegut prestigi que, units al baix Francesco Severino, realitzen un espectacle “distint i original, que es recolza en dos audiovisuals que reforcen l'espectacularitat del concert”.

Pakito Baeza, al que també se li coneix en el món del house i la música electrònica, imparteix en el Secretariat de Cultura de la UA el taller de Percussió Llatina.

Les entrades (5 € ) es poden adquirir en la Llibreria Compas UA, Fnac i una hora abans de l'actuació en el Paranimf de la UA.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464