Saltar apartados

Viatge al centre de la Transició

Amb motiu de l'exhibició de la mostra "Temps de Transició 1975-1982. La construcció de la democràcia a Espanya", en la Sala Sempere del Museu de la Universitat d'Alacant, la institució docent posa a la disposició dels alumnes de secundària i batxillerat de la província d'Alacant una oportunitat singular per a acostar-se a aquest intens període de la història espanyola. L'Àrea Didàctica del MUA ha dissenyat visites dinamitzades gratuïtes que permetran a alumnes i docents aprofundir en els continguts de l'exposició a partir d'una experiència lúdica i formativa basada més en la transmissió de valors que en el rigor cronològic.

Les visites es realitzaran fins al pròxim 23 de febrer, data que finalitza l'exposició, i tenen una durada aproximada de 1’30 hores. L'horari previst és de dilluns a divendres, entre les 10.00 h. i les 14.00 h. i existeix la possibilitat que es realitzen a la vesprada, concretant amb els responsables de l'àrea, l'horari. La mostra que es va a recórrer i explicar, està integrada per més de 250 peces originals, entre documentació, premsa, fotografies, obres artístiques i material de l'Arxiu de la Democràcia de la Universitat d'Alacant i la Fundació Pablo Iglesias, planteja un homenatge als personatges individuals que van propiciar el canvi polític, però sobretot a la societat del moment, amb el moviment obrer com punta de llança, que amb la seva embranzida va construir les bases del procés democràtic.

Per a concertar la visita es pot cridar al telèfon 965 90 95 17 o a través del correu electrònic didactica.mua@ua.es. Es recomana que els grups no superin els 50 alumnes.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464