Saltar apartados

Conversa amb Anna Moner

El pròxim 1 de març, a les 9.00 hores, en l'Aula Fl/3-14M (tercera planta de la Facultat de Filosofia i Lletres) de la UA tindrà lloc la Conversa amb l’escriptora Anna Moner, guanyadora del Premi Enric Valor de la Diputació d'Alacant 2011 per la novel·la Les mans de la deixebla. L'autora aprofundirà en l'escriptura de l'obra mitjançant la ponència que mantindrà amb el públic, titulada Les entranyes de la deixebla.

La novel·la submergeix al lector en els procediments quirúrgics del segle XVIII a través de les memòries d'un prestigiós cirurgià italià que a la vellesa s'instal·la en la ciutat de València. Moner desenvolupa una trama entorn de l'estranya relació que manté el cirurgià amb Brune.la, la seua deixebla, i el jove Zacaries, ajudant d'aquesta última.

Un aïllat laboratori a L'Horta valenciana és l'escenari d'una sèrie de pràctiques que, dutes al límit com a conseqüència d'una obsessió, mostren el costat fosc de la recerca del coneixement i la perfecció.

Entrada lliure

Organitza
Vicerectorat d'Extensió Universitària
Facultat de Filosofia i Lletres
Departament de Filologia Catalana

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464