Saltar apartados

Fat Black Spider, en el Teatre Calderón d'Alcoi

El pròxim 25 de febrer, a les 20.00 hores, es representarà en el Teatre Calderón d'Alcoi Fat Black Spider, l'espectacle a càrrec de Madame Humtata i la Corporació Musical Primitiva d'Alcoi.

En aquesta ocasió, “La Vella” no surt a l'escenari amb solistes, ballarines o actors, sinó que avui serà un participant més d'una actuació en la qual un Dj, una bateria i la pròpia banda acompanyen a la cantant austríaca “Madame Humtata”, tot això adornat amb efectes visuals.

Avant-pop-art és la paraula que emprem per a parlar de l'estil d'aquesta artista, un estil que va molt més allà de la música: Madame Humtata presenta els sons, el vestuari, l'escenografia i l'espectacle en general, des d'un prisma postmodern, que divergeix en nous estímuls per als sentits dels espectadors.

Temes com “New Face”, “Artificial Heart” o “Fat Black Spider”, que dóna nom a l'espectacle, casen aquest concepte artístic tan actual i desconegut amb el familiar de la Banda Primitiva d'Alcoi. Un concert fora de format, que esperem sorprengui al públic del Calderón.

Corporació Musical Primitiva d'Alcoi
Formada a principis del segle XIX és una de les institucions musicals més antigues i rellevants del territori valencià. Una antiga banda que en l'actualitat incorpora grup de «Dolçainers i tabaleters La Cordeta» i Escola de Música «Amando Blanquer».

Caminant cap al segon centenari, La Primitiva ha estat present en tota la història d'Espanya des de les albors del segle XIX adaptant-se i evolucionant amb els temps. Per això, últimament, s'ha proposat el repte de dissenyar, desenvolupar i presentar al públic espectacles on la música siga el cos central i el motor del projecte al voltant del com gire qualsevol disciplina artística.

Més informació
Teatre Calderón

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464