Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La sala Aifos acull la mostra 'L'essencial és invisible'

La sala Aifos acull la mostra 'L'essencial és invisible'

La sala Aifos de la UA acollirà de l’1 al 30 de març la mostra L’essencial és invisible, de l’artista plàstica catalana Cristina Escape. L’exposició s’inaugurarà l’1 de març, a les 10.00 hores, amb una presentació-ponència, a càrrec de Juan Antonio Roche, professor del departament de Sociologia I de la UA, qui analitzarà l’obra d’Escape.

Segons comenta Carles Cortés, director del Secretariat de Cultura en el catàleg de la mostra, “la recreació de la memòria individual, el record del moment íntim, esdevé sovint la base subjacent de moltes de les obres d’Escape. Es tracta de pulsions del passat plàcides, agradables, com una mena de reminiscència de la infantesa perduda”.

Als vint anys Escape va realitzar la seua primera exposició a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Des d’aleshores, bé a nivell individual o col•lectiu, la seua obra ha participat en gairebé noranta mostres. “Amb insistència, amb voluntat i dedicació continuada, la seua és una de les trajectòries pictòriques més rellevants de la nostra cultura actual. Escape ha treballat minuciosament per analitzar la realitat que l’envolta, per observar les incongruències i les paradoxes d’una veritat que sovint esdevé múltiple”, destaca Cortés.

L’exposició ha sigut organitzada pel Centre Ovidi Montllor d’Alcoi, la Fundació Cultural Esconvent de Mallorca, amb la col•laboració del Vicerectorat d’Extensió Universitària de la UA.

Entrada lliure

Fitxer adjunt: Cartela de la mostra


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464