Saltar apartados

'Toca, toca en femení' amb Safree i Arenae

El pròxim 1 de març, a les 20.00 hores, se celebrarà al Col·legi Major de la UA el concert “Toca, toca en femení”, amb la solista Safree, guanyadora del Concurs de Música del Secretariat de Cultura 2011, i la banda Arenae, pertanyents al registre de grups emergents de la Universitat d'Alacant. El concert s'engloba en els actes del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona.

Rosana Martínez Navarro, coneguda artísticament menjo Safree, comença a escriure les seues lletres en 2003 i en l'any 2008 quan comença en els estudis d'enregistrament. De la mà d'Abel (vocalista de Sajra Tambaj/nahi) i al costat de Mey, va elaborar "Contra lel destino" i més endavant "Dulce pesadilla", temes que apareixen en el maxi que mai va veure la llum titulat "Doble esencia".

Un any més tard es va gravar en solitari "Deja que fluya" o "Escenario de paper". En 2009, al costat d'Ojos del mundo, es proposa crear un projecte amb els components del grup que més endavant duria el nom de "Punto de inflexión", grup on Safree va romandre un parell de mesos i amb el qual va treure la maqueta "Desde cero al infinito", que contava amb la col·laboració de Shé.

Al setembre de 2011 va presentar "Disrito Medianoche", treball que conta amb les col·laboracions de Santa Morte, Xenon Dorian Gray, Rasen i Abeltz & Zhar. Actualment es troba gravant ¨Monocromántico", que podrem escoltar molt prompte.

Arenae és un grup de pop-rock alacantí. Una proposta diferent d'uns joves que tenen molt a dir i que mostrar. La formació neix en l'any 2009, i fins al moment, ha realitzat al voltant de 90 concerts en sales, pubs, festivals, festes i gal·les benèfiques, tant en format acústic com en elèctric. Entre altres premis, han estat semifinalistas del I Concurs Acústic Vila d'Ibi (Alacant, 2011) i Finalistes del Wolfest Music Festival (Madrid, 2011).

Encara que es resumeix en pop-rock, l'estil musical de Arenae també posseïx tocs i matisos d'altres estils (indie, electrònic, blues, jazz, funky, reggae, belades, etc.). No obstant això, en totes les seues cançons aconsegueixen un so característic, que els identifica i que no deixa indiferent.

Recollida d'invitacions en la sala Aifos de la UA.

Fitxer adjunt: Safree


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464