Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Voluntaris de la UPUA recullen 100 quilos d'aliments

Voluntaris de la UPUA recullen 100 quilos d'aliments

La Seu d'Alacant de la UA ha acollit durant tres dies una campanya de recollida d'aliments organitzada per un grup d'alumnes voluntaris de la Universitat Permanent. En total s'han recollit 100 quilos de menjar que han anat a parar al Banc d'Aliments d'Alacant. La iniciativa forma part de l'Incubadora de Valors, un projecte solidari que inclou iniciatives com els aprenentatges col·laboratius entre els propis alumnes majors o l'intercanvi i alliberament de llibres.

L'èxit de la campanya, tant pel volum de donacions com pel nombre de voluntaris que s'han sumat a la mateixa, ha dut a ampliar els punts de recollida d'aliments que en el mes de març, a manera de prova, es farà extensiva al Campus de San Vicente. Si les previsions es compleixen es podrien habilitar punts fixos de recepció de productes per a les campanyes mensuals que continuaran fins que acabi el curs acadèmic.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464