Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Alcoi acull per primer any un curs d'estiu de la UA

Alcoi acull per primer any un curs d'estiu de la UA

”La Primera Jornada d´Innovació en Educació Infantil: Habilitats de Pensaments" sorgeix de la necessitat i la demanda dels docents d'aquesta població, Alcoi, que juntament amb el seu ajuntament i la Universitat d'Alacant, així com altres entitats educatives, pretenen endegar més trobades d'educació per a l'etapa infantil i primària.

L'objectiu principal del curs és prendre consciència de la importància de l'educació emocional dels alumnes des del seu naixement. Aprendre al nivell general les bases neurobiològiques del desenvolupament emocional dels infants en la seua edat més primerenca, a fi de poder entendre i conèixer la importàncies i les bases de l'educació emocional en els centres educatius.

Per tot això, al llarg del curs –que es compon de quatre conferències i quatre tallers pràctics–, es coneixeran les experiències dutes a terme en centres educatius, i també els recursos i programes que hi ha l’abast per a poder implementar i desenvolupar en les aules una educació emocional de qualitat.

Una iniciativa que, sens dubte, ha sigut tot un èxit, ja que el nombre d'alumnes matriculats supera el centenar, i que comptarà amb reconeixement acadèmic, de crèdits i certificat de l'Institut de Ciències de la Salut.

En la jornada participaran professionals de la Universitat d'Alacant, de l'Institut de Neurociències UMH-CSIC, docents de Catalunya, i per descomptat, professorat d'Alcoi, aportació que, sens dubte, serà un «dels avantatges comparatius i competitius d'aquest curs», com va destacar Rosario Navalón.

La matrícula ja està oberta, i es pot formalitzar de manera presencial o per telèfon en el Centre Coordinador de Seus Universitàries (965 90 93 23), situat a l'edifici Germà Bernàcer del Campus de la UA. També a través de la pàgina http://web.ua.es/va/cursos-verano/cursos-d-estiu.html, en la qual es pot trobar tota la informació d'aquests cursos i de la resta de propostes formatives dels Cursos d'Estiu de la UA.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464