Saltar apartados

Anglès i Cultura al Campus

El Vicerectorat de Planificació Econòmica i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística, en col·laboració amb el Centre Superior d'Idiomes de la Universitat d'Alacant, posaran en marxa durant el mes de juliol el projecte Anglès i Cultura al campus. Aquest projecte pilot està destinat a les filles i els fills del personal de PAS, PDI i altres col·lectius de la universitat, l’edat dels quals estiga compresa entre els 14 i els 16 anys, encara que també està obert a joves sense vinculació amb la UA.

Inclou classes de conversa d’anglès- júnior i una sèrie de tallers culturals, en què hi col·labora el Centre de Estudis Orientals de la UA, que imparteix dos tallers.

Aquest programa estiuenc es desenvoluparà del 2 al 27 de juliol, i en horari de 9.00 a 14.00 hores. La primera part del matí, de 9.00 a 11.30 hores, consistirà en les esmentades classes de conversa d’anglès. Després, es farà un descans de mitja hora, i de 12.00 a 14.00 hores es desenvoluparan tallers d'expressió teatral, d’elaboració de còmics, de música, de lectura, de cultura xinesa i d’expressió plàstica, entre d’altres.

A més, l’alumnat estarà acompanyat en tot moment per un monitor. Els formularis de matriculació estaran habilitats als pròxims dies a la pàgina del Centre Superior d'Idiomes de la UA. La matrícula del curs està oberta també dilluns i dimarts de la pròxima setmana. El preu del curs és de 420 euros i es pot pagar en dos terminis. Més informació i inscripcions, Centre Superior d'Idiomes de la UA: Tel. 965 90 37 93

*
La informació sobre els tallers que s'adjunta és orientativa. La programació pot ser modificada.

Fitxer adjunt: Tallers

Fitxer adjunt: Inscripció

Fitxer adjunt: Pagament ajornat


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464