Saltar apartados

Caleidoscopi i versions de Cézanne

La Sala Aifos acull fins al 15 de juliol dues exposicions fetes per alumnes de l’UPUA, que exposen ‘Caleidoscopi. Acrílics i formes”, així com “18 variacions sobre Cézanne”.

Les exposicions arrepleguen algunes de les obres dels alumnes del taller de puntura. Han pres com a base la tècnica acrílica, des del les formes més tradicionals fins a les més contemporànies relacionades amb el matèric i el collage, i les han convertides en un autèntic caleidoscopi de formes i colors.

Les variacions sobre Cézanne, també fetes per alumnes de l’UPUA, parteixen d'una de les natures mortes del pintor francès, amb les famoses pomes. Cada participant ha utilitzat una de les tècniques vistes durant el curs i ha creat una versió pròpia del mateix quadre,

Aquesta proposta ha donat com a resultat una gran varietat de formes i colors, des dels treballs fets amb el carbó fins als collages, passant per l’aquarel·la i el retolador.

Fitxer adjunt: Catàleg

Fitxer adjunt: Catàleg II


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464