Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Curs Internacional de Música Medieval i Renaixentista, a Morella

Curs Internacional de Música Medieval i Renaixentista, a Morella

Morella (els Ports) acollirà del 21 al 26 de juliol el Curs Internacional de Música Medieval i Renaixentista, que inclou classes, concerts, dansa medieval, conferències, tallers i visites guiades per aquesta ciutat amerada d'història.

El desenvolupament del curs pretén, a més, integrar la història de Morella amb la música, com a preludi d'una de les seues festivitats més singulars, el Sexenni.

Durant aquests dies, Morella serà escenari de concerts, classes d'instruments d'època, dansa medieval, conferències, tallers, seminaris, activitats didàctiques i visites guiades per la ciutat.

Els concerts seran a l'església arxiprestal de Santa Maria la Major, construïda entre el 1265 i el 1330, i en la qual es poden contemplar les vidrieres del segle xiv i l'orgue de Francesc Turull, així com el cor i l'escala de caragol.

També es duran a terme activitats al reial convent de Sant Francesc, fundat el 1272, amb un claustre que en la part més antiga conserva mostres de gòtic primari i on encara podem trobar, a la sala capitular, una pintura del segle xv que representa una dansa medieval, la dansa de la mort.

A les nits, el curs estarà complementat per diversos concerts a càrrec de Capella de Ministrers i el Cor de la Generalitat Valenciana; Juan Manuel Rubio; Ignasi Jordà, Brigitte Lesne, i una actuació final de tots els alumnes que interpretaran La Dansa de la Mort de Morella.

Organitza el curs Cultural Comes, Centre de Música Antiga i Barroca

http://www.culturalcomes.net/

Fitxer adjunt: Morella


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464