Saltar apartados

EXPERIÈNCIES D'ENSENYAMENT PLURILINGÜE A LA UA

L’espai de confluència multicultural i multilingüístic en el qual vivim és una realitat. Els docents que treballen en els programes d’educació bilingüe i plurilingüe de la nostra ciutat i comarques han comprés aquest fet i s’esforcen any rere any per dotar d’una competència lingüística més eficaç i ferma en totes les llengües curriculars, especialment en valencià. El seu horitzó és construir un futur on les llengües no siguen un obstacle per a la comunicació..

La Unitat per a l'Educació Multilingüe, la Universitat d'Alacant, l'Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, la Cívica-Escola Valenciana, la Xarxa Cooperativa d'Experiències TIC per a l'Ensenyament en Valencià i el professorat dels centres educatius amb programes plurilingües han organitzat una jornada d’intercanvi d'experiències d'educació plurilingüe, que es farà a la Universitat d'Alacant el pròxim dijous, 7 de juny ,a la vesprada. Més de 200 persones ja s'han inscrit.Treball per projectes, comunicació a través de les emocions, enfocament comunicatiu per a ensenyar l'anglès als més menuts, webquest, blocs, música i TIC, excursions i noves tecnologies, moodle, organització de centres plurilingües i moltes més experiències dels centres plurilingües amb programes d'ensenyament en valencià. Ja hi ha més d'un centenar de persones inscrites .

En un temps on l’aprenentatge de llengües s’ha convertit en un dels majors reptes educatius, els docents dels nostres centres educatius necessiten espais d’intercanvi de bones pràctiques pel que fa a l’ensenyament–aprenentatge de les llengües curriculars. Aquesta Jornada vol servir de punt de trobada per als ensenyants amb aquesta finalitat.


Més informació:

http://www.ua.es/uem/agenda/I_Jornada_ensenyament_us_valencia.html

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464