Saltar apartados

Fesfoc, amb Komfusió, Inèrcia i Sant Gatxo

La Universitat d'Alacant, el Consell d'Alumnes, la Cívica-Escola Valenciana i Reviscola celebren el pròxim divendres, 15 de juny, l'arribada del Fesfoc, la parada que La Gira – Festival Itinerant de Música en Valencià d’Escola Valenciana fa a Alacant, amb motiu de la festa de les Fogueres.

En aquesta ocasió comptarem amb les actuacions dels grups Inèrcia, Konfusió i Sant Gatxo. Tots tres presenten els seus nous treballs: Inèrcia, amb “No és cap simulacre;” Konfusió, amb “Retrobem els orígens”, i Sant Gatxo, amb el seu nou disc, “Llum”.

El concert tindrà lloc a la Universitat d’Alacant, concretament al pàrquing situat al costat de l’aulari III, entre l’autovia i el centre comercial. Les actuacions s’iniciaran al voltant de les 23.00 hores i l’entrada és lliure.

Aquestos tres grups representen l’actual panorama de la música en valencià a les comarques del sud del País Valencià, un panorama musical que cada dia és més important. En anteriors edicions van actuar altres grups tan coneguts com Obrint Pas, la Gossa Sorda, Aspencat o Mugroman.


Més informació: www.lacivica.cat

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464