Saltar apartados

II Jornada de Docència Universitària en Valencià

El Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística organitza la II Jornada de Docència Universitària en Valencià, que es durà a terme dimecres, 4 de juliol, al campus de la UA. La jornada tindrà lloc a l’edifici Germà Bernàcer el pròxim dimecres 4 de juliol, de 9.00 a 14.30 hores. Serà inaugurada pel rector de la UA, Manuel Palomar.

Aquesta jornada està adreçada a tot el PDI que ha fet, fa o té la intenció de fer docència en valencià i a qualsevol PDI que hi puga estar interessat. De fet, aquesta jornada pretén ser el fòrum de trobada de tot el PDI que imparteix docència en valencià en la UA i de reflexió sobre els recursos que la institució posa a disposició del PDI per a facilitar la tasca docent en la llengua pròpia.

La trobada consistirà en tres taules redones: "Els plans de política lingüística de les universitats públiques valencianes", " Experiències docents en valencià a la UA" i " Mobilitat dins de la Xarxa Vives d'Universitats i aprofitament de recursos compartits".

A les 11.00 hores s’oferirà un coffee break als assistents.

Més informació i inscripció: http://goo.gl/ReQQg

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464