Saltar apartados

Juliol, a la Seu

Ja està disponible el Programa de Juliol 2012 d’activitats a la Seu. Inclou música, teatre, cinema, cursos, tallers i conferències. La preestrena del muntatge teatral del Teatro Universitario de la Universitat d'Alacant 'Aquel Fernando' inaugura les Nits de la Seu, dijous pròxim 5 de juliol a les 21.00 hores. Juan Luis Mira i Pascual Carbonell dirigeixen aquesta obra de Jerónimo López Mozo amb la qual arranca la programació que ocuparà les nits dels dijous del mes de juliol.

La programació de les 'Nits de la Seu' continua carregada de música per a la resta del mes. El dijous 12 de juliol, el guanyador del segon premi del X Concurs Internacional de Guitarra José Tomás, l'israelià Tal Hurwitz oferirà un concert de guitarra, i el 19 de juliol serà el torn del Festival Mediterrani Internacional de Música de Cambra amb la Universitat de Dallas i el Bookhaven College de Dallas, que interpretaran peces de Manuel de Falla, Fernando Sor, Isaac Albéniz, Manuel Ponce o Ernesto García de Léon, entre altres.

L'últim dijous del mes, el dia 26, el cantautor Roger Mas actuarà com a part del projecte de Poesia i Cançó del Centre Ovidi Montllor. La música de Roger Mes es basa en tres pilars: la música moderna, la tradicional i els sons ancestrals del món.

Més informació:

http://web.ua.es/va/sedealicante

http://web.ua.es/va/actualidad-universitaria/juny2012/juny2012-25-30/el-muntatge-teatral-aquel-fernando-inaugura-les-nits-de-la-seu-de-la-ua.html

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464