Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Magallón clausura el curs sobre conflictes internacionals, pau i dones

Magallón clausura el curs sobre conflictes internacionals, pau i dones

Especialista en temes de dones i cultura de la pau, Carmen Magallón clausura dilluns pròxim, 4 de juny, el curs sobre "Conflictes internacionals i construcció de la pau des de la perspectiva de les vides de les dones", organitzat per l'Aula de Debat Feminista. L'entrada a l'acte, que s'inicia a les 20.15 hores d'aquest dilluns, és lliure i està limitada a la capacitat de la sala.

Magallón, que és directora de la Fundació Seminari d'Investigació per a la Pau i presidenta de la Secció Espanyola de la Lliga Internacional de Dones per la Pau i la Llibertat (WILPF-Espanya) és doctora en Ciències Físiques pel programa d'Història de la Ciència-Filosofia de la Ciència, de la Universitat de Saragossa, llicenciada en Físiques, DEA en Filosofia i té estudis de Tercer cicle de Psicologia.

L'Aula de Debat Feminista, organitzadora del curs, va nàixer el 2006. Es tracta d'un fòrum obert a totes les persones amb idees igualitàries. En l'actualitat està integrada per persones de diferents nacionalitats procedents de sindicats, partits polítics, diferents associacions feministes i persones sense cap mena d’adscripció. Des del seu inici ha comptat amb ponents d'excepció com Amelia Valcárcel, Cristina Carrasco o María Pazos.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464