Saltar apartados

Tercera edició d'Infotógrafos a la Seu

Els dies 5, 7, 11 i 12 de juny, la ciutat d'Alacant té una nova cita amb la fotografia. Per tercer any consecutiu, la Universitat d'Alacant presenta el seminari Infotògrafs, que en aquesta edició comptarà amb la presència de rellevants fotògrafs com Rafael Navarro, Germán Gómez, Pepe Soto i Carlos Balsalobre.

Durant aquest fòrum sobre fotografia, organitzat per l'Associació Escriptors de Llums de la Universitat d'Alacant (ELUA) en col•laboració de la Seu Universitària d'Alacant, els ponents parlaran dels seus treballs amb un to personal i en diàleg obert amb el públic assistent.

“Sens dubte una cita imprescindible per als aficionats a la fotografia, amb la qual volem continuar creant cultura audiovisual a Alacant”, destaca Javier Serrano, coordinador d'Infotògrafs III.

Ponències
Rafael Navarro (Saragossa, 1940) forma part de la història de la fotografia espanyola i és un dels noms fonamentals per a comprendre l'evolució d'aquest art a Espanya. Hi ha obres seues a la Bibliothèque Nationale de France, la Maison Européenne de la Photographie (París), els museus d'art contemporani de Brussel•les, Mèxic, Buenos Aires i el Japó, i en les col•leccions de la Fundació Pilar i Joan Miró, l'IVAM o el Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia. Impartirà una conferència l'11 de juny.

Un altre dels participants és Germán Gómez, un dels joves talents guardonat amb premis de reconegut prestigi com el Fotògraf Revelació PhotoEspaña’08. El 12 de juny Gómez parlarà del retrat en la seua obra.

Fotògrafs valencians

A més, l’alcoià Pepe Soto, exdirector de les delegacions alacantines dels diaris El Mundo i Las Provincias, i l’alacantí Carlos Balsalobre, membre de la Federation Internationale de l’Art Photographique (FIAP), oferiran les claus del periodisme gràfic i el treball de la fotografia d'autor, respectivament.

Exposició col·lectiva

Com a complement al seminari, l'Associació d'Escriptors de Llums de la UA inaugurarà una exposició col·lectiva de diverses temàtiques, amb obra dels seus socis en blanc i negre, digital i analògic. La mostra s'inaugurarà el 4 de juny, a les 20.15 h, a la Seu Universitària d'Alacant.

Més informació: http://web.ua.es/va/sedealicante/seu-ciutat-d-alacant.html


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464