Saltar apartados

Torna 'Llegir en valencià'

El cap de setmana, la literatura i la gastronomia tenen una cita als quioscos a través de «Llegir en valencià, amb molt de gust», una campanya que vol fomentar la lectura i promocionar el valencià, amb els nostres menjars com a fil conductor.

Un total de 13 llibres es distribuiran al llarg de cada dissabte i diumenge fins al 29 de juliol amb el diari Levante-EMV al preu simbòlic d’1 euro. Cada narració gira al voltant d’alguns dels plats més tradicionals de la nostra cuina i ens ofereix una degustació en format de butxaca a càrrec dels escriptors Enric Lluch, Teresa Broseta, Francesc Gisbert, Pepa Guardiola, Pep Castellano, Raquel Ricart i Josep Franco.

Els bunyols de carabassa, els torrons, la fideuà i la paella són alguns dels protagonistes d’aquests llibres, que inclouen també la recepta del plat en qüestió.

A més, a www.llegirenvalencia.org hi ha informació de com guanyar vals de compra de Consum a través del concurs i consultar el calendari de la campanya, així com altres detalls sobre els llibres i els autors.

També es poden conèixer les últimes notícies de «Llegir en valencià, amb molt de gust» a través de la Fundació Bromera, entrant en la seua web, en el seu Facebook o omplint aquest formulari per a formar part del Club d’Amics de la Lectura.

Més informació: www.llegirenvalencia.org

http://www.fundaciobromera.org/index.php/participa/club-de-lectura

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464