Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Comencen les activitats en 'El Pati de la Ciència'

Comencen les activitats en 'El Pati de la Ciència'

El Campus de la UA acull a partir d’aquest dijous, 5 de juliol, les activitats del Pati de la Ciència, un projecte de divulgació científica promogut per Ia Universitat d'Alacant, adreçat als xiquets i xiquetes de I'EscoIa d'Estiu i a totes les persones de qualsevol edat interessades per Ia ciència.

AI Pati de la Ciència es fan espectacles, tallers per a difondre i acostar Ia ciència a Ia gent mes jove. D'aquesta manera, es pretén que el contacte amb Ia ciència siga divertit i engrescador, amb Ia qual cosa s’estimularà Ia seua curiositat científica. Les activitats de l'Escola d'estiu han començat dijous, 5 de juliol, i la resta d'activitats obertes a tots els públics es faran els dies 10, 17 i 24 de juliol.

Para ver las actividades de años anteriores:
Aquest mes de juliol, i per vuitè any consecutiu, es presenten espectacles de química i matemàtiques. També es faran experiments espectaculars i curiosos, que deixaran bocabadats petits i grans, per tal de gaudir de Ia part més lúdica i atractiva de Ia ciència.

A més, els xiquets i xiquetes també faran els seus propis experiments científics en els tallers 'Jocs de Ciència'. Per a potenciar el sentit Iúdic i divertit de totes aquestes activitats científiques, rebran un petit joc científic que,' de ben segur, els agradarà. Aquest curs ha sigut coordinat per Isabel Abril, del Departament de Física Aplicada de la UA, i per Rafael García, del Departament de Física de la Universitat de Múrcia.

Més informació: http://rua.ua.es/dspace/handle/10045/15064

Fitxer adjunt: Activitats


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464