Saltar apartados

De les dictadures a l'islamisme

Casa Mediterrani organitza aquest dimecres, 4 de juliol, en el Centre d'Emprenedors d'Alacant, la taula redona "De les dictadures cap a l'islamisme", amb la qual pretén analitzar l'evolució i actual situació de la 'primavera àrab' en països com Tunísia, Egipte o Síria.

La trobada, que serà inaugurada a les 19.30 hores per la tècnic de Xarxes Socials de Casa Mediterrani, la tunisiana Zeineb Toumi, comptarà amb la participació del professor i analista del món àrab Bichara Khader, i la professora de la Universitat d'Alacant (UA) Josefina Bueno.

Els dos professors avaluaran la repercussió de les protestes als països del nord i, en general, els desafiaments per al futur de la conca mediterrània, a partir dels seus últims llibres: Primavera árabe, un primer balance de Khader, i Hacia una democracia laica. Voces de mujeres musulmanas, de Bueno.

En la taula debat participarà també la investigadora associada de l'Institut Universitari d'Estudis Europeus (IUEE) de la Universitat Autònoma de Barcelona, Paqui Santonja, que parlarà sobre "Las regiones y las ciudades de África: esperando su propia primavera".

La taula serà moderada per la investigadora de l'Àrea de Periodisme del Departament de Ciències Socials i Humanes de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d'Elx, Maribel Hernández.

Més informació: http://casa-mediterraneo.es/ca/

Fitxer adjunt: Casa Mediterráneo


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464