Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La UA reafirma el seu compromís amb la formació plurilingüe

La UA reafirma el seu compromís amb la formació plurilingüe

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, ha inaugurat aquest matí les II Jornades de Docència Universitària en Valencià, organitzades pel Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística que dirigeix Carles Cortés.

En la seua intervenció inaugural, Manuel Palomar ha destacat la seua “compromiso inequívoc en matèria de formació de llengües” i la seua intenció d’“incentivar la formació acadèmica plurilíngüe, tant del valencià com de l'anglès”. De la mateixa manera, el rector ha afirmat que “hem situat la política lingüística en la primera línia de la nostra actuació” amb la creació del Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística i del Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística, així com el desenvolupament del Pla Plurianual de Política Lingüística.

La jornada, dirigida a tot el personal docent i investigador que impartisca o tinga la intenció d'impartir docència en valencià, ha programat tres taules redones:"Els plans de política lingüística de les universitats públiques valencianes", "Experiències docents en valencià en la UA" i "Mobilitat dins de la Xarxa Vives d'Universitats i aprofitament de recursos compartits".

Més informació: http://web.ua.es/va/actualidad-universitaria/

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464