Saltar apartados

Classes de valencià presencials i a distància

El Servei de Política Lingüística de la Universitat d’Alacant ofereix cursos de valencià, per als nivells A2, B1, B2, C1 i C2, que poden seguir-se tant en la modalitat clàssica presencial com a distància. Aquests cursos són homologables als nivells oral, elemental, mitjà i superior de la Junta Qualificadora, de manera que els alumnes que assistisquen al 80% de classes (grups presencials) o facen el 90% d’activitats (grups a distància) i superen les proves finals podran sol·licitar el títol corresponent expedit per la Generalitat Valenciana.

El període de matriculació va del dilluns 10 de setembre al diumenge 14 d’octubre. Tot i l’ampli termini d’inscripció, el Servei de Política Lingüística recomana als interessats que no deixen la matriculació per a l’últim moment, ja que enguany només hi ha previstos dos grups per cada nivell: un de presencial, amb un màxim de 25 alumnes, i un a distància (de 50 a 100 alumnes).

Els cursos presencials s’impartiran del 15 d’octubre al 24 de maig, en dues sessions setmanals de dues hores (120 hores en total) i tenen un preu de 125 € per a alumnes de la Universitat d’Alacant i de 225 € per a qui no estiga vinculat a la UA. Aquests preus inclouen el llibre text i la resta de material del curs.

Quant als cursos no presencials, els preus són 70 € per a alumnes de la UA i 140 € per a personal extern. En aquest cas, el material del curs està en línia. Convé recordar que hi haurà 3 hores presencials a l'inici del curs, d'assistència obligatòria, que serviran perquè l'alumne es familiaritze amb l'entorn virtual que farà servir durant el curs.

A més de les tutories virtuals, els alumnes dels grups no presencials disposen dels grups de conversa, com a reforç per a superar la prova oral, que tindran lloc al CAU, el Centre d’Autoaprenentatge de Valencià que hi ha en la Biblioteca General.

Més informació en: http://spl.ua.es/va/formacio/cursos-de-valencia-de-l-spv.html

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464