Saltar apartados

Periodisme, oratòria, escriptura i divulgació

L'àmplia gamma de cursos i tallers culturals de la Universitat d'Alacant ofereix també tallers relacionats amb el periodisme, l'oratòria, l'escriptura i la divulgació.

Així, professionals del món del periodisme oferiran dos tallers de caràcter pràctic, un dedicat a la fotografia dins del periodisme i un altre que se centrarà en la investigació periodística.

L'oratòria, impartit en castellà, i el debat, impartit en valencià, són altres dos cursos que impartirà l'àrea de Cultura.

Per a compartir l'experiència de la lectura, dialogar sobre un llibre, els seus continguts i el seu estil de narrar, conèixer el punt de vista d'altres lectors i participar en activitats paral•leles, el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ha programat dos clubs de lectura, un a la Seu Ciutat d'Alacant i un altre al campus.

En l'apartat de divulgació, el medi ambient i la cultura a través de les xarxes socials són altres dels cursos que s'ofereixen per al primer quadrimestre del curs.


Matrícula oberta a partir del 12 de setembre a les 9.00 h. Escull el teu curs i matricula-t’hi per Internet.

Més informació: http://www.veu.ua.es/va/talleres

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464