Saltar apartados

Pintura i fotografia a la Seu

Els tallers que el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística ofereix per al primer quadrimestre del curs 2012-2013 en arts plàstiques són Pintura Creativa, Fotografia a l'Aire Lliure i l'Art de la Fotografia en Blanc i Negre.

La Seu Ciutat d'Alacant acollirà un taller de Pintura a l'Aire Lliure, de caràcter creatiu pràctic, basat en l'observació i el treball personal. La natura és el referent per a acostar-se al món del color i les formes. Seguiment personalitzat dels alumnes individual i en equip.

També a la seu, i dins d'un marc de treball totalment pràctic, s'ofereix un taller de fotografia a l'aire lliure, en el qual l'alumne utilitzarà unes eines amb les quals podrà potenciar al màxim la seua imaginació, utilitzant l'autoexpresió creativa. Les practiques que es desenvolupen durant el taller també es podrà aplicar a altres camps de les arts visuals i el disseny.

Finalment, la seu acollirà el taller Fotografia en Blanc i Negre, que pretén canviar la nostra mirada cap a l'art de la fotografia i desenvolupar el pensament en la recerca de l'abstracció, i també en la investigació de les llums, ja que sense aquestes la fotografia no seria possible. En el taller hi haurà un fòrum de discussió entre els alumnes sobre ètica, estètica, i sobre la comunicació a través de la imatge fotogràfica.

Més informació: http://www.veu.ua.es/va/talleres

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464