Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Un total de 20 Activitats Físiques dirigides i 16 cursos

Un total de 20 Activitats Físiques dirigides i 16 cursos

El 13 de setembre comença la inscripció en la modalitat trimestral de les activitats físiques dirigides, activitats impartides per un monitor que inclouen un ampli ventall de varietats esportives, des de les més tradicionals fins a les menys conegudes, i que es desenvoluparan d'octubre al juny. Aeròbic, balls de saló i llatins, spinning, dansa oriental, fitness aquàtic, gimnàstica de manteniment, kungfu, natació, pilates stretching postural, taitxí, ioga, pàdel, aikido, esgrima, judo, karate, tennis triatló i vòlei platja.

Altres modalitats són els cursos de formació esportius amb crèdits de lliure elecció, impartits per professionals de l'activitat esportiva i federacions, que formen les persones interessades en disciplines esportives com ara activitat física, esport i salut, busseig, instructors de tonificació i funcional training, salvament i socorrisme, escacs, monitor de pilates, instructor en força i musculació, monitor cicle indoor i fitness personalitzat, monitor d'aquafitness, windsurf, i entrenament en plataforma vibratòria.

Tota la informació en la web:

http://sd.ua.es


https://www.facebook.com/DeporteenlaUA

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464