Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Andreu Valor arriba als Divendres a la Seu d'Alacant

Andreu Valor arriba als Divendres a la Seu d'Alacant

Emmarcat dins de la programació del cicle Divendres a la Seu d’Alacant en el qual un divendres de cada mes es reviu la calor de les nits a través de diferents actuacions artístiques, el cantautor Andreu Valor presentarà el seu segon treball discogràfic A l'ombra de l'obscuritat.

A partir de les 21.00 hores en la Seu Universitària d'Alacant, amb entrada gratuïta, l'artista alacantí interpretarà cançons caracteritzades per uns arranjaments melòdics i tranquils que acompanyen a la seua suau veu. Lletres impregnades de romanticisme, d'innocència i d'un esperit ds canvi.

Després del bon resultat del primer treball discogràfic, l'autor enfronta amb força i il.lusió el seu segon treball discogràfic en solitari A l'ombra de l'obscuritat. Han sigut més de cent concerts en dos anys recorrent escenaris i aquesta intensitat ha provocat una maduració d'interpretació i composició. Aquesta ha sigut la base del nou projecte, la intenció d'agrupar l'essència obtinguda en aquest viatge per afavorir noves lletres i música, sent capaç d'aportar el possible progrés aconseguit. Una cosa no varia respecte a la particularitat de fer cançons, varia la forma de dirigir-se, d'expressar-se i l'enteniment musical, però les temàtiques continuaran sent fidels a la necessitat d'aportar positivisme i canvis a una societat, de vegades, desorientada i sobre tot a obrir els ulls a l'oient per centrar-nos en saber conviure i col.laborar amb aquell més necessitat, més maltractat, més dèbil.

ANDREU VALOR

Andreu Valor naix a Cocentaina (El Comtat) el 04/06/1978. La seua vinculació a la música ha sigut constant. Sempre recorda part de la seua infantesa amb un instrument. L'any 2000 crea junt a altres companys el seu primer grup de música i amb el que durà a terme la seua iniciació al llarg de huit anys.

És en el 2008 quan decideix caminar en solitari després de la dissolució del grup i on comença a exposar els seus temes propis compostos ja amb una temàtica social important i com encara perdura, amb la intenció de canviar el seu xicotet món al que és capaç d'arribar.

En 2010 i de les mans de la discogràfica MésdeMil edita el seu primer treball discogràfic En les nostres mans, un treball que l'ajuda a visitar gran part del territori de parla catalana per presentar-lo i on va forjant-se com a músic i com a persona.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464