Saltar apartados

Cicle de Cinema a la Seu de Benissa

La Seu de Benissa acollirà el cicle de dues pel·lícules, que es projectaran els dies 10 i 24 de gener de 2013. Organitza el Casal Jove de Benissa, i col·labora el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística.

Les pel·lícules que s'exhibiran seran A beautiful mind (Una ment meravellosa) i Un paseo por el amor y la muerte (A walk with love and death). La primera es projectarà en versió original subtitulada en anglès i la segona, en castellà amb subtítols en castellà.

A beautiful mind és una pel·lícula dirigida per Ron Howard i protagonitzada per Russell Crowe i Jennifer Connelly, que explica l'arribada a Princeton del brillant estudiant John Forbes Nash (Russell Crowe) per a acabar els seus estudis de postgrau. Basada en fets reals, narra la trajectòria vital d'aquest científic, que arribaria a guanyar el premi Nobel el 1994.
Un paseo por el amor y la muerte
, dirigida per John Huston el 1969, explica les aventures d'una jove parella a través d'una Europa devastada per la Guerra dels Cent Anys (segles XIV-XV). Un estudiant expulsat de la Universitat de París emprèn un viatge a la recerca del mar. Arribat al castell d'un senyor feudal, s'enamora de la seua filla (Angelica Huston) i fuig amb ella per a buscar una nova vida.
Més informació: http://web.ua.es/va/seus/lamarina/seu-universitaria-de-la-marina.html

Fitxer adjunt: A walk with love and death


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464