Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Tallers de Teatre, Dansa i Oratoria en l'oferta del Servei de Cultura

Tallers de Teatre, Dansa i Oratoria en l'oferta del Servei de Cultura

El Servei de Cultura de la Universitat d'Alacant inclou en la seua oferta per al segon quadrimestre tallers de dansa, teatre i oratòria.

En l'oferta teatral hi ha molts cursos, tots ells molt diversos, que es faran entre febrer i maig. En concrete, els cursos són Descubriendo Nuestro Clown; El Llenguatge dels Titelles i els Ombres; Taller de Caracterización para Teatro Audiovisual; Taller de Interpretación: Grandes Personajes del Teatro Universal i Taller de Teatro: De la Microescena al Monólogo Literario.

A més, el Servei de Cultura ofereix el Taller d'Expressió Corporal i Dansa Contemporània, que té com a objectiu el desenvolupament de l'actitud creativa de l'alumne i la cerca de l'harmonia entre les diferents facetes de les nostres vides. La creativitat aplicada comprèn fonamentalment les àrees de l'educació, les organitzacions, l'art, la comunicació i la vida quotidiana, entre altres.

En oratòria, l'oferta va del Taller de Comunicación Oral i el Taller de Voz al Curs de Narració i Expressió en Valencià: Contem Contes. L'eficàcia comunicativa, la veu com a eina d'expressió i la narració com a via de transmissió cultural i pervivència de la nostra cultura són les característiques d'aquests cursos.

Més informació: http://www.veu.ua.es/va/talleres/

Fitxer adjunt: Cursos i tallers-2406


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464