Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Voley Platja Femení participa en el programa Hermano Mayor de Cuatro

Voley Platja Femení participa en el programa Hermano Mayor de Cuatro

El programa Hermano Mayor de la cadena de televisió Cuatro, presentat per Pedro García Aguado, va sol·licitar la col·laboració de l'equip de Volei-Platja Femení de la Universitat d'Alacant, per a l'enregistrament d'un dels capítols de la nova temporada del programa que comença a emetre's.

L'enregistrament es va dur a terme la setmana passada en la Platja de Sant Joan d'Alacant i va comptar amb la participació de les jugadores i de l'entrenador de l'equip, els qui asseguren que "Ens hem quedats impressionats amb el treball que Pedro i tots els membres de l'equip fan amb aquests xavals. Pedro García Aguado va donar a l'equip una lliçó magistral que no oblidarem".

Pedro García Aguado, ha sigut un dels millors waterpolistes espanyols i campió olímpic a Atlanta '96. No obstant açò, aquesta reeixida carrera esportiva coincideix amb una immersió en el món de la nit, l'alcohol i les drogues, per la qual cosa va haver d'abandonar la seua carrera com a esportista d'elit per a ingressar en una clínica de desintoxicació en 2003. Superada aquesta etapa i rehabilitat, ara ajuda a adolescents amb problemes en el programa Hermano Mayor.

L'equip de Volei-Platja Femení de la UA ha volgut col·laborar amb el programa per a ajudar a aquests adolescents amb problemes, compartint amb ells les seues experiències universitàries i esportives, ensenyant-los a treballar en equip a través de l'esport.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464