Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Jaime Helios presenta el nou àlbum 'Musa' al Paranimf

Jaime Helios presenta el nou àlbum 'Musa' al Paranimf

Musa, Music Unique Sound Around, és el títol del nou àlbum que l'alacantí Jaime Helios presentarà demà dijous 28 de febrer, a les 20.30 h, al Paranimf de la UA. En aquesta posada en escena d'entrada gratuïta, el guitarrista i compositor Jaime Helios interpreta nous temes amb un so vibrant, melòdic i envoltant, al costat de la perfecta harmonia de les mescles i els girs cap al rock simfònic que el caracteritzen.

Dos dels temes inclosos en Musa, "Alhambra" i "Earth's Heart", van ser nominats als prestigiosos premis nord-americans Hollywood Music in Media Awards el 2012.

Jaime Helios

El guitarrista i compositor Jaime Helios va nàixer a Alacant el 31 de maig de 1971. Durant la joventut el va marcar la influència musical de Mike Oldfield i inicialment es va formar de manera autodidacta. La delicada tècnica amb la guitarra, unida al notable domini de l'arranjament i la producció, es fusionen magistralment en les interpretacions, en les quals predomina un estil New Age molt ben definit, enquadrat en una magnífica música electrònica amb nombroses referències al rock simfònic, i per a la qual cosa empra la dosi justa de sintetitzadors que defineixen i harmonitzen els seus temes.

Al llarg de la seua trajectòria ha col·laborat amb nombrosos grups musicals del panorama nacional, com Miss Modular, Darjeeling Pop, BFM & Songs i Shany Ormiston. El 2010 va llançar el primer treball en solitari, Al-laqant, un disc totalment compost i interpretat per ell mateix, en el qual conjuga música electrònica i ambiental amb el seu principal instrument, la guitarra. Gràcies al tema "Mi Mar y Yo" (el Campello), inclòs en el primer disc, el van nominar als prestigiosos premis nord-americans Hollywood Music in Media Awards en l'edició de 2011, i en els quals va aconseguir un meritori segon lloc. El 2011 va entrar a formar part de Foco Gallery, galeria d'art especialitzada en fotografia contemporània. Les seues composicions acompanyen infinitat d'exhibicions d'obres fotogràfiques i hi creen una harmoniosa combinació. El 2012 Jaime rep dues nominacions consecutives als HMMA per dos dels temes, "Alhambra" i "Earth's Heart". Les dues composicions s'inclouen en el nou àlbum Musa. Tota aquesta activitat creativa es complementa amb nombroses aportacions en diferents pàgines web, documentals sobre naturalesa, audiovisuals, bandes sonores, música ambiental i múltiples col·laboracions en diferents camps.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464