Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Facultat de Dret celebra la VIII Setmana Cultural Sant Raimundo de Peñafort

La Facultat de Dret celebra la VIII Setmana Cultural Sant Raimundo de Peñafort

La Facultat de Dret de la UA ha preparat un ampli programa d'activitats per a celebrar la festivitat del seu patró Sant Raimon de Penyafort. Per aquest motiu, a partir del pròxim dilluns 18 de febrer i fins al divendres 22, tindrà lloc la Setmana cultural en col·laboració amb el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística. La programació inclou l'exposició "Dones de la transició" amb la participació del CEM, a la Sala Trànsit de la Facultat de Dret, del 18 al 22 de febrer.

El dimarts 19, la Setmana cultural ens porta al Paranimf a les 20.00 h, amb la representació teatral de l'obra Deixa'm que et dei­xe, premi de teatre breu en valencià Evarist Garcia, sota la direcció de Tomàs Mestre i Joan-Lluís Moreno.

La resolució del IV Concurs Fotogràfic Facultat de Dret Sant Rai­mon de Penyafort es farà pública el dimecres 20, amb un acte de lliurament de premis, a les 12.00 h, a la Sala de Juntes de la Facultat. El mateix dimecres 20, la Setmana cultural torna al Paranimf, aquesta vegada amb un concert a les 20.00 h de la mà del quartet de cordes Stand Jazz Quartet, format per integrants de l'Orquestra Filharmònica de la Universi­tat d'Alacant.

La Facultat de Dret finalitzarà la seua programació amb el Solemne Acte Acadèmic en honor al seu patró, el divendres 22 de febrer a les 12.00 h al Paranimf.

Fitxer adjunt: Folleto

Fitxer adjunt: Mujeres de la transición


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464