Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • 'SeXpearemente' ironitza sobre el teatre actual al Col·legi Major de la UA

'SeXpearemente' ironitza sobre el teatre actual al Col·legi Major de la UA

La companyia teatral SeXpeare actua al Col·legi Major de la UA dimecres que ve 27 de febrer, a les 20:00 hores, per a presentar l'espectacle “SeXpearemente". Un conjunt de sketches donen forma a aquest espectacle que ironitza sobre el teatre d'avui dia i el nexe d'unió del qual és la reflexió de la pròpia companyia sobre la incapacitat que té per a afrontar els clàssics.

Una versió d'Hamlet en cinc minuts, la visita a una llibreria absurda on els personatges pretenen trobar clàssics a la seua mesura i la visita de Federico García Lorca i el seu polissó de nardos, donen forma a un sopar surrealista amb altes instàncies de la cultura i la política.

Per primera vegada Rulo i Santi, integrants de SeXpeare, expliquen per què fan el que fan amb humor directe, absurd i surrealista.El preu de les entrades és de 8 euros i poden adquirir-se en Servicam, Llibreria Compàs i una hora abans en el Col·legi Major.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464