Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • VerdCel presenta en la UA el seu nou disc 'Els dies del Saurí'

VerdCel presenta en la UA el seu nou disc 'Els dies del Saurí'

VerCel presenta el seu nou disc "El dies de Saurí" en el Paranimf de la UA, demà dijous 14 a les 12:00 hores, un espectacle guardonat com a millor treball en els Premis Ovidi 2012.

Est és el quart disc de VerdCel i suposa el seu treball més íntim, un projecte carregat de calidesa musical i maduresa artística que, a més, incorpora novetats en l'escenari amb noves projeccions. Tal com afirmen els integrants de VerdCel, les projeccions són un complement que aporta una altra dimensió a les melodies del disc, "és una narració gràfica que amplia el pòsit sobre el qual descansen les bases i les guitarres rítmiques, lligades gràcies a la producció de Valen Nieto".El dies del Saurí, és una aposta per una síntesi estètica per als sentits, a través d'imatges, colors i estile pop.

Les entrades tenen un cost de 3 euros i poden adquirir-se en Servicam, Llibreria Compàs i una hora abans en el Paranimf.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464