Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Jordi Sevilla aborda en la UA l'actual crisi política i econòmica

Jordi Sevilla aborda en la UA l'actual crisi política i econòmica

L'economista i exministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla, analitzarà la crisi econòmica i política i com aquestes situacions "minven el benestar col·lectiu i quarteren la convivència democràtica". La conferència, titulada La doble crisi: política i econòmica, se celebrarà el pròxim dilluns, 11 de març, a les 20.00 hores en la Seu Ciutat d'Alacant, emmarcada dins del cicle de debat Seu Oberta.

Tal com apunta el mateix Sevilla, "el model polític de la Constitució Espanyola, malgrat l'èxit històric que ha tingut, presenta símptomes evidents d'esgotament i d'haver sigut abducït per la partitocràcia. Les dues crisis, econòmica i política, es retroalimenten en un bucle que minva el benestar col·lectiu i quartera la convivència democràtica. Per això, davant una nova situació paramètrica han d'abordar-se les dues crisis simultàniament mitjançant un ambiciós Pla de reforma i regeneració democràtica que no tema modificar la Constitució".

El cicle Seu Oberta naix com un espai de trobada i debat creat per a analitzar els temes d'actualitat gràcies a la col·laboració de la Universitat d'Alacant i El País. Durant la trobada hi intervindran el rector, Manuel Palomar, i Josep Torrent, delegat del diari a la Comunitat Valenciana.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464