Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Càtedra Joan Fuster convoca la borsa per a una recerca sobre la seva obra

La Càtedra Joan Fuster convoca la borsa per a una recerca sobre la seva obra

La Càtedra Joan Fuster convoca la borsa d’estudi Joan Fuster per a un treball de recerca sobre qualsevol aspecte de l’obra de l’esmentat autor. L’estudi final ha de tenir entre 200 i 300 folis (d’al voltant de 2.000 caràcters). L’import de la borsa és de 4.000 euros.

Les sol·licituds han d’anar adreçades a Càtedra Joan Fuster. Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana, Avda. Blasco Ibáñez, 32, 46010, València. El termini de presentació acaba el 30 de maig de 2013.

La borsa d’estudi s’adjudicarà durant els trenta dies següents al termini de presentació de les sol·licituds. En el moment de concedir la borsa seran lliurats 1.500 euros; la resta, en el moment de lliurament de la memòria i l’estudi finals.

Les sol·licituds han d’anar acompanyades de la documentació següent:

1. El curriculum vitae de l’investigador.
2. El pla de treball projectat.
3. El compromís d’enllestir el treball en el ter-mini màxim de dos anys i de presentar-ne en aquest període la memòria amb l’estudi resultant.
4. L’acceptació que la Càtedra Joan Fuster podrà disposar durant un període de sis mesos, si ho creu convenient, de l’estudi resultant per editar-lo a la seua col·lecció “Càtedra Joan Fuster”, a PUV, en el benentès que en la borsa concedida van inclosos els drets d’autor de la primera edició.

Càtedra Joan Fuster


La Càtedra Joan Fuster va ser creada per la Universitat de València el 16 de juny de 1993 per a estudiar i difondre l’obra de l’escriptor i dels temes de recerca i reflexió que hi va abordar, en l’àmbit de les ciències humanes. Està adscrita a la seu en aquesta Universitat de l’Institut Interuniversitari de Filologia Valenciana. S’encarreguen de la programació i la gestió de les activitats un coordinador i una comissió, formada per experts en els camps temàtics que Joan Fuster va tractar en la seua obra: pensament, història social i cultural, literatura, normativa i ús de la llengua.

Les activitats de la Càtedra són la recerca i la realització de reunions de treball o debat, conferències i seminaris, cursos, edicions o altres relacionades amb la seua finalitat.


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464