Saltar apartados

PourQuoi?: Ouka Leele a la Seu Ciutat d'Alacant

La Seu Ciutat d'Alacant acull aquesta vesprada a les 20:00 hores la presentació del curtmetratge Pourquoi? amb la presència de la seua autora, la reconeguda fotògrafa Ouka Leele i la productora d'aquesta obra de vídeo art, Maria Isabel Caparrós (Bettina). Ambdues estaran acompanyades per Papy Sylvana Nsala, coordinador de l'Associació TRACAF Nord Espanya (Treballant per al Cor d'Àfrica) en la taula redona que tindrà lloc després de la projecció del film. L'acte està organitzat conjuntament pel Lycée Français d'Alacant i la Seu Ciutat d'Alacant.

Aquesta obra audiovisual es basa en un relat de la periodista congolesa Caddy Adzuba que mostra i relata en primera persona amb la seua imatge i veu, els fets succeïts en diverses violacions sexuals que es van produir al seu país, la República Democràtica del Congo, a dones i xiquetes en un atac a la condició de ser dona; al mateix temps, assenyala una eina per a la solució d’aquesta problemàtica: la Resolució 1325 i les seues derivades. El vídeoart PourQuoi va dirigit a sensibilitzar i demanar el suport de l’opinió pública, perquè l’exigència del compliment de la Resolució arribe a ser una prioritat per als organismes nacionals i internacionals.

L’assistència és lliure fins a completar la capacitat de la sala.

Fitxer adjunt: Ouka Leele i Bettina


VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464