Saltar apartados

V Setmana de l'Educació Plurilingüea la UA

La Universitat d'Alacant continua apostant pel plurilingüisme com a línia estratègica formativa. D’acord amb aquesta línia d'actuació, la Unitat per a l’Educació Multilingüe de la UA (UEM-UA) organitza la Setmana per l'Educació Plurilingüe que enguany arriba a la cinquena edició amb Llegir i escriure en l'educació plurilingüe com a tema central.

Vicent Brotons, director de la UEM-UA afirma que mestres, professors, estudiants i futurs professors d'ensenyament infantil, primària i secundària trobaran una proposta de coneixement, reflexió i debat entorn de la llengua pròpia i oberta a altres llengües i cultures del món. Les activitats que configuren el programa de la V Setmana de l'Educació Plurilingüe inclouen treballs, investigacions i projectes en relació amb l'ensenyament i l’aprenentatge dels hàbits lectors i d'escriptura. Segons destaquen els organitzadors, "una escola plurilingüe i intercultural que ensenya a llegir i escriure en diferents idiomes i en contextos multilingües".

El dijous 14 de març s’acaba la programació d'aquesta V Setmana amb un homenatge al grup Al Tall, a les 16.00 hores, i amb la conferència de clausura «Plans lectors en contextos multilingües», a càrrec de la professora de la Universitat de València Gemma Lluch.
En les jornades participen nombrosos especialistes i hi col•labora Escola Valenciana, la Facultat d'Educació de la UA, el Departament de Filologia Catalana i la Delegació d'Alacant de l'Institut d’Estudis Catalans (IEC).

El dijous 14 de març acaba la programació d'aquesta V Setmana amb un homenatge al grup Al Tall, a les 16.00 hores i amb la conferència de clausura Plans lectors en contextos multilingües a càrrec de la professora de la Universitat de València, Gemma Lluch.

En les jornades participen nombrosos especialistes i també Escola Valenciana, la Facultat d'Educació de la UA, el Departament de Filologia Catalana i la delegació d'Alacant de l'Institut d Estudis Catalans (IEC).

Fitxer adjunt: Tríptic


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464