Saltar apartados

BOOKCROSSING EN EL DIA DEL LLIBRE

I si hi haguera un campus on els llibres viatjaren, les paraules isqueren d'entre les pàgines i formaren part del paisatge, amb escriptors passejant entre "el lado de allá" i "el lado de acá" i alumnes que llegiren frases de Rayuela, convocant la Maga i recreant amb les seues veus els ritmes de jazz que escoltaven els integrants del Club de la Serp?

El Voluntariat Cultural de la UA participarà en les activitats organitzades aquest 23 d'abril, amb motiu de la celebració del Dia del Llibre, animant els estudiants a participar en la lectura pública de Rayuela, que tindrà lloc a les 12.30 hores en el Racó dels Poetes (davant la Torre de Control).

A més, també han organitzat una activitat de bookcrossing o passallibres. Tots aquells que hi vulguen participar poden deixar els seus llibres en el PIC per a passar-los i, a canvi, poder endur-se'n després algun, el mateix dia 23, en un estand situat a la porta de la Biblioteca General. Si queden llibres per passar es podran agafar posteriorment en el punt de bookcrossing, situat al vestíbul de la mateixa Biblioteca.

Aquestes activitats, desenvolupades pel Servei de Cultura, el Centre d'Estudis Mario Benedetti i la Biblioteca General de la UA, pretenen celebrar la festa del llibre, acostant la lectura a la comunitat universitària i promovent l'accés a la cultura.

Fitxer adjunt: Jornada Rayuela


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464