Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Certamen Literari del Centre d'Estudis Mario Benedetti

Certamen Literari del Centre d'Estudis Mario Benedetti

El Centre d'Estudis Iberoamericans Mario Benedetti i la Facultat de Filosofia i Lletres convoquen un certamen literari amb el nom de l'escriptor uruguaià. El certamen contempla dos dels gèneres principals de la producció de Benedetti: el relat i la poesia, en dues modalitats, castellà i valencià.

Tant en valencià com en castellà, s'estableixen dos premis per gènere. El primer premi serà un llibre electrònic i un lot de llibres de l'escriptor i el segon, un lot de llibres de l'escriptor. Així mateix, es farà una menció per a la tercera obra relat seleccionada.

Amb l'objectiu de construir un espai de creativitat en la universitat, aquest certamen literari, dirigit a tota la comunitat de la UA, pretén fomentar l'interés per l'escriptura i reivindicar el lloc necessari que la imaginació ha de tenir a la universitat. Al certamen, podrà concórrer qualsevol membre de la comunitat universitària, amb obres originals e inèdites i no premiades en altres concursos.
El termini de presentació dels treballs acaba el 10 de juny. La presentació de les obres es realitzarà al Registre General de la Universitat d'Alacant o als seus registres auxiliars, dirigida a la directora del CEMAB: Les obres es presentaran per triplicat, encapçalades per un lema. Juntament amb això, en sobre tancat, amb un lema a l'exterior, caldrà indicar les dades personals i la seua vinculació amb la universitat.

Més informació: centro.benedetti@ua.es

Fitxer adjunt: Bases


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464