Saltar apartados

La botiga dels Horrors, en el Col·legi Major

El Col·legi Major de la UA acollirà aquest 24 d’abril, a les 20.00 hores, l’espectacle Little Igüoc Shop of Horror, que consisteix en la projecció de la pel·lícula La botiga dels horrors, amb la participació i l’animació del públic.

Unicómic, la Companyia Little Igüoc Shop of Horror i el Consell de la Joventut d’Alacant organitzen aquesta projecció interactiva, amb la participació del públic i l’animació d’actors, que estaran caracteritzats com els personatges de la pe·lícula i faran una interpretació paral·lela.

Abans de la projecció, es lliurarà als assistents un kit de participació que conté complements per a acompanyar els efectes de determinats moments de la pel•lícula: globus, plantes o espanta-sogres. Els kits de participació tenen un preu de 3 euros de venda anticipada i 5 euros el mateix dia a la taquilla. Els punts de venda són Llibreria Compàs, Òptica Itàlia, Cherokee Pub i Consell de la Joventut d’Alacant.

Fitxer adjunt: rocky2

Fitxer adjunt: Little Igüoc Shop of Horror


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464