Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Toca, toca solidari amb l'equip d'handbol de la UA

Toca, toca solidari amb l'equip d'handbol de la UA

La Universitat d'Alacant acull el 19 d'abril el concert Toca, toca, per a grups emergents, que reuneix a La Boca del Lobo i Arenae, guanyadors del concurs que el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística va organitzar per a escollir a les bandes que tocarien aqueix dia.

Les entrades, a 5 euros, estan destinades a ajudar a l'equip d'handbol masculí de la UA per a assistir al Campionat d'Europa Universitari que se celebrarà en Katowice (Polònia) aquest estiu. Poden adquirir-se en Instanticket, Llibreria Compas, i una hora abans en el Col·legi Major.

La Boca del Lobo està format per Eloy i Irene. Porten més de dos anys tocant la seua música, d'estil pop-rock alternatiu amb guitarra elèctrica i/o acústica, calaix en la percussió i la veu d'Irene.

Arenae ha donat més de 100 concerts tant en format acústic com en elèctric, i ha guanyat una vintena de concursos a nivell nacional. En 2012 es llancen al panorama musical presentant-se formalment amb el seu primer EP de 5 temes, un treball auto-produït presentat en la Fnac d'Alacant amb gran èxit i vendes contínues tant a Espanya com a Llatinoamèrica.
A més han quedat com a finalistes del programa de televisió Tu sí que vales.

Fitxer adjunt: La Boca del Lobo


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464