Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Una trentena de municipis assisteixen a la Trobada de Gestió Cultural Altaveu

Una trentena de municipis assisteixen a la Trobada de Gestió Cultural Altaveu

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i el vicerector de Cultura, Esport i Política Lingüística, Carles Cortés, han inaugurat aquest matí la III Fira AltaVEU, en el MUA. S’hi han donat cita una trentena de programadors culturals d'institucions públiques de tota la província, integrats en aquesta xarxa que té com a objectiu principal la difusió i la promoció cultural a través de l'intercanvi d'activitats culturals entre entitats públiques per a optimitzar recursos.

Manuel Palomar ha destacat en la intervenció inaugural la importància del recent conveni signat entre la UA i la Diputació Provincial d'Alacant, pel qual els integrants de la Xarxa AltaVEU podran disposar d'ajudes econòmiques destinades al transport i mobilitat d'activitats culturals. De la mateixa manera, el rector ha destacat la consolidació d'aquesta iniciativa d'intercanvi d'activitats culturals que, enguany, arriba a la tercera edició.

El vicerector Carles Cortés ha ressenyat dues novetats més que s'incorporen en aquesta III Fira. D'una banda, les noves produccions teatrals El anzuelo de Fenisa (Lope de Vega), dirigida per Ricardo Arqueros i coordinada per Juan Luis Mira, i Combat cos a cos, obra de Juan Luis Mira, dirigida per Tomàs Mestre. Les dues produccions teatrals formen part de les activitats integrades en l'Aula de Teatre Universitat d'Alacant i s'estrenaran al maig de 2013.

Com a novetat també, la Universitat d'Alacant ha presentat el nou catàleg de conferències incloses en AltaVEU, un programa al qual s'afig enguany un programa extraordinari de conferències d'extensió universitària emmarcat en un conveni específic signat entre l'Institut Alacantí de Cultura Juan Gil-Albert i la Universitat d'Alacant per a desenvolupar el programa Espai Cultural Enric Valor. Les conferències estaran directament relacionades amb la realitat de les comarques alacantines.

El director del Servei de Cultura, Faust Ripoll; la directora del Secretariat de Seus, Carmen Marimón; el director del Secretariat de Promoció Cultural i Política Lingüística, Josep Ochoa; i Gonzalo Cao, tècnic responsable del projecte, han detallat als assistents cadascuna de les activitats i les noves incorporacions tècniques en la plataforma digital d'accés a AltaVEU.

Fitxer adjunt: IMG_9218

Fitxer adjunt: IMG_9209


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464