Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • Wes Howard presenta el seu espectacle de dansa en la UA

Wes Howard presenta el seu espectacle de dansa en la UA

Wes Howard, ballarí i coreògraf nord-americà conegut com el precursor de la dansa moderna a Europa, presentarà demà dimecres 24 d'abril el seu performance Danses amb dues actuacions a l'aire lliure en el Campus de la Universitat d'Alacant.

La primera actuació tindrà lloc a les 18.00 hores en el racó dels poetes (amfiteatre enfront de la torre de control) i una segona en el MUA a les 18.50 hores. Howard dirigeix l'espectacle Danses que protagonitza un únic ballarí, Mehdi Mojahid i que arriba a la UA gràcies a la col·laboració entre el Liceu Francés i el Vicerectorat de Cultura, Esports i Política Lingüística de la UA.

Wes Howard

Ballarí i coreògraf nascut a Estats Units en 1942. Considerat com el pioner de la dansa moderna a Europa. Des de 1970 treballa sobretot a França, Itàlia i Portugal, països en els quals organitza infinitat de tallers, esdeveniments i espectacles en col·laboració amb els ministeris de cultura europeus, prestigiosos conservatoris i universitats.
Actualment viu en Castelnaudary (França) i presideix l'associació Ile de Danse, amb la qual realitza, al costat de joves ballarins, noves "performances" a l'aire lliure en espais urbans patrimonials.

Mehdi Mojahid

Nascut en 1992. Estudia Història de l'art i Art Dramàtic en la Universitat de Tolosa de Llenguadoc. Quan cursava els seus estudis de batxillerat va participar en un taller de dansa organitzat per Howard. El coreògraf va detectar en ell un talent especial i, des de llavors, treballen junts en l'associació Ile Danse.

Fitxer adjunt: Wes Howard

Fitxer adjunt: Mehdi Mojahid


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464