Saltar apartados

Cos a cos, al Paranimf

El Paranimf acollirà aquest dijous, 23 de maig, a les 20.00 hores, la representació de Cos a Cos, adaptació al valencià de A salto de cama, de Juanluís Mira, que va obtindre el premi de teatre Tricile, ‘Por humor al arte’.

En el 25 aniversari de l’Aula de teatre de la UA, els alumnes d’aquesta aula cultural representaran l’obra de Juanluis Mira, traduïda per Sandra Montserrat, i dirigida per Tomàs Mestre.

Cos a cos, comèdia pugilística en sis assalts i mig, mostra les relacions de parella com un veritable combat de boxa, on l’amor, l’ambició, l’estratègia o el sou formen part d’aquest enfrontament de sis assalts i mig.

Un any més, prenent sempre com a punt de partida l'obra de teatre, l’Aula de Teatre vol utilitzar tots els recursos susceptibles de ser conduïts en funció del joc dramàtic. Paral·lelament al text, hem buscat les eines necessàries per a la construcció d’històries gestuals amb l’objectiu de millorar la complicitat corporal, treballar les accions físiques, així com, també, estimular i potenciar l’energia del cos com a motor de la creativitat.Música i coreografia completen la proposta de combat, sobre un text divertit on es lluita al límit per guanyar i on tothom pot acabar vençut.

VEU Revista cultural de la Universitat d'Alacant


Revista Cultural VEU
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464