Saltar apartados

I FESTIVAL DE TEATRE CLÀSSIC DE L'ALCÚDIA

La Universitat d’Alacant celebrarà els dies 12 i 19 de juliol el I Festival de Teatre Clàssic de l’Alcúdia, amb la representació de dos obres a càrrec de l’Aula de Teatre de la UA: Lisístrata, d’Aristòfanes, i El anzuelo de Fenisa, de Lope de Vega.

A més, també està previst fer una ruta pel jaciment i per la centuriació romana (entorn rural de l'Alcúdia), dins de les activitats de l’Aula de la Ciència. Per a recuperar forces després de les rutes i abans de començar les representacions, hi haurà diverses taules amb productes de la centuriació romana elaborats a l’estil romà i convenientment explicats, com ara picadetes i delícies romanes, coques, cerveses artesanes, fruites, vins, degustacions de pans antics i oli, dolços romans, etc. L'autobús, la representació teatral i les visites guiades són gratuïtes. La degustació de plats romans anirà a càrrec dels comensals (5 euros) .

El 12 de juliol será la representació de Lisístrata a càrrec de l'Aula de Teatre de la UA, direcció de Tomàs Mestre i Andrés Vinaches.


El dia 19, l’Aula de Teatre interpretarà El anzuelo de Fenisa, dirigida per Ricardo Arqueros.
El programa inclou:

  • - 18:15 Eixirà un autobús del campus de Sant Vicent del Raspeig des de l'aparcament d'autobusos de la rotonda de l'autovia. Les places es reservaran per rigorós ordre d'inscripció.
  • - 19:00 - 20:30 Visites guiades per la centuriació romana (entorn rural de l'Alcúdia) o per l'interior del jaciment.
  • - 21:00 Per a recuperar forces després de les rutes i abans de començar les representacions, hi haurà diverses taules amb productes de la centuriació romana elaborats a l’estil romà i convenientment explicats, com ara picadetes i delícies romanes, coques, cerveses artesanes, fruites, vins, degustacions de pans antics i oli, dolços romans, etc.,tot a preus populars (amb la col·laboració de restaurants i productors del Camp d’Elx).
  • - 22:00 Representació teatral

Per a inscriure-us, heu d’entrar al formulari i especificar quina visita fareu. Si veniu els dos dies i hi ha canvis quant al nombre d’acompanyants, l’autobús, etc., haureu d’emplenar dos formularis, un per al dia 12 i un altre per al 19. http://www.veu.ua.es/va/aulas/ciencia/alcudia

En cas que hàgeu d'anul·lar la vostra reserva preguem ens ho comuniqueu a l'adreça: angela.ramos@ua.es

Fitxer adjunt: romana


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464