Saltar apartados
  • UA
  • veu.ua.es
  • La Coral de la UA participa en el Festival Internacional de Cors Universitaris

La Coral de la UA participa en el Festival Internacional de Cors Universitaris

La Universitat d'Alacant estarà representada en l'onzena edició de Festival Internacional de Cors Universitaris de Poznan (Polònia). En aquest certamen la Coral de la Universitat d'Alacant, dirgida per Àngel Lluis Ferrando, ha sigut seleccionada per a participar al costat d'altres formacions de Mèxic, Eslovènia, República Txeca, Brasil, o Rússia.

El Festival Universitas Cantat és un esdeveniment musical internacional. Ha sigut creat per a brindar als joves l'oportunitat de fer música junts. Cada dos anys Poznan acull cors de diferents llocs del món: presenten les seues habilitats, però també observen el treball d'altres grups. Universitas Cantat no és, doncs, una competició.

Els concerts del Festival tenen lloc en diverses sales de la ciutat i els seus voltants i, sobretot, en l'Aula de la Universitat Adam Mickiewicz, famosa pel seu excel·lent acústica. Igualment, és significant la selecció del repertori. Els cors preparen, entre unes altres, obres que popularitzen la música dels seus respectius països. En el concert de clausura, tots els participants interpreten un cant comú de l'autoria d'un compositor polonés contemporani. Els acompanya l'orquestra simfònica.

La Universitat d'Alacant ha sigut seleccionada per a participar en aquest esdeveniment, que tindrà lloc del 26 al 29 de juny. El treball en aquestes últimes setmanes ha sigut d'una gran intensitat, preparant el repertori que la Coral de la UA presentarà en Poznan, així com la peça comuna que clausura el festival. Per a la formació suposa un gran desafiament i representa una experiència única.

VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant


VEU Revista Cultural de la Universitat d'Alacant
Secretariat de Promoció Cultural i Lingüística
Edif. Germà Bernàcer
Universitat d'Alacant
Carretera Sant Vicent s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 9593

Fax: (+34) 96 590 3464

Twitter: https://twitter.com/culturaenlaua

Facebook: http://facebook.com/culturaenlaua

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464